Styling

Styling

Inredning påverkar vårt mående och berör våra sinnen.
Ett hem där man kan tanka energi och känna lugn är viktigt för mig. Pastelltoner och jordnära färger med inslag av grön växtlighet är mina favoriter.

Vi hjälper dig med ditt hem – för en balans i hemmet eller inför försäljning. Vi hjälper dig med stora och små stylingar och vi erbjuder även styling online där du själv kan styla med vår hjälp.

Välkommen att kontakta mig.

Mini-styling

Behöver du hjälp med att få ihop inredningen men är inte i behov av en full styling? Självklart hjälper vi dig med en mindre styling – ministyling! Det innebär att vi kompletterar din befintliga inredning med inredningsdetaljer (inga möbler ingår) som gör ditt hem mer attraktivt! Perfekt när du skall sälja din bostad eller vill uppdatera ditt egna hem.

Pris 10.000 kr

Styling vid försäljning av bostad

Styling betyder att man inför försäljning inreder bostaden och skapar en vacker miljö. Vi kompletterar upp din bostad och med rätt inredning skapar vi balans som får köparen att känna sig hemma. Vi stylar självklart även en helt tom bostad och skapar ett hem med harmoni. För säljaren är homestyling ett viktigt verktyg i försäljningsprocessen då det ökar värdet på bostaden.

Vi hjälper dig från grunden med möbler, textilier, tavlor, växter – allt för att skapa ett vackert hem. Med vår kunskap kan vi hjälpa dig skapa ett hem i harmoni och balans.
Krävs renovering så har vi har gott samarbete med väletablerad bygg- och målerifirma som håller mycket hög klass. Separat offert från målerifirman.

Pris full styling – inklusive moms
1 rok – 20.000 kr
2 rok – 25.000 kr
3 rok – 30.000 kr
4 rok – 35.000 kr
Villa/radhus – offertförfrågan

Hyrestiden är 30 dagar och startar den dagen som objektet finns ute till försäljning. Önskar du förlänga efter 30 dagar så erbjuder vi ett månadspris på 5.500 kr inkl moms.

Avdragsgillt
För dig som privatperson är kostnaden avdragsgill vid försäljning. Om du gör en vinst på försäljningen kan du skriva ner priset på styling med hela 22 %.

”Engagerad och duktig! Vilken skillnad det blev i lägenheten när vi fick hjälp med stylingen inför fotograferingen.”

Jenny M